Prekių sąrašas pagal prekės ženklą Lietuviškas midus
Midui gaminti naudojamas medus perkamas iš Lietuvos bitininkų. Per metus jo sunaudojama daugiau nei 100 tonų. Visi gėrimai brandinami tik natūraliai. Midus pilstomas į butelius mažiausiai tik po 24 mėnesių, kai buvo paruošta jo misa, midaus nektarai (trauktinės) – po 15, midaus balzamas – taip pat po 24 mėnesių.
Midui gaminti naudojamas medus perkamas iš Lietuvos bitininkų. Per metus jo sunaudojama daugiau nei 100 tonų. Visi gėrimai brandinami tik natūraliai. Midus pilstomas į butelius mažiausiai tik po 24 mėnesių, kai buvo paruošta jo misa, midaus nektarai (trauktinės) – po 15, midaus balzamas – taip pat po 24 mėnesių.
Midus gaminamas laikantis senųjų gamybos tradicijų, natūralios fermentacijos būdu. Nuo pat midaus gamybos atkūrimo buvo atrinktos ir ištobulintos kelios midaus gamybos receptūros, todėl nepakitusios sudėties midus gaminamas iki šiol. Stakliškėse pavyko išsaugoti tradicijas, kurios kitose vietovėse išnyko. Šiandien įmonė yra įdiegusi naujas technologijas, tačiau talpyklose midus ir midaus produktai bręsta lygiai taip pat, kaip ir prieš keletą amžių dvarų ar pilių rūsiuose.